Chytré knihy pro zvídavé lidi


Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur

Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur

Základní informace
Autor
EAN 9788024752143
Nakladatelství Grada
Rok vydání 2015
Formát 140 x 207 mm
Kategorie Knihy / Kuchařky / 
Skladem Ano
Běžná cena 342 Kč
Cena 297 Kč


☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Počet recenzí 0

Anotace

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.

Novinky v našem knihkupectví

Klikněte na obrázek a dozvíte se víc.

Bílá nemoc

Bílá nemoc
Čapek Karel

Tajemství Křišťálové hory

Tajemství Křišťálové hory
Junek Petr

Lední medvěd - Edice zvíře

Lední medvěd
Feeová Margery

Velryba - Edice zvíře

Velryba
Roman Joe